fbpx
Skip to content

Dakwerken

Bij MV Dak zijn we gespecialiseerd in alles wat met uw dak te maken heeft. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie zijn wij uw partner voor zowel hellende als platte daken. We verzorgen al uw dakwerken tot in de puntjes.

Hellende daken

Voor uw pannen dak werken wij liefst met de keramische pannen van Wienerberger, voor de kunstleien is Cedral (Eternit) onze vaste partner en voor natuurleien gaat onze voorkeur naar de Spaanse natuurleien van Cupa.

Platte daken

Vandaag de dag wordt er heel veel EPDM gebruikt voor platte daken . Wij werken met de meest duurzame EPDM van het merk Resitrix . Om deze EPDM te mogen plaatsen dient men gecertifieerd te zijn. Weet dat er veel goedkope, minderwaardige EPDM varianten beschikbaar zijn ... voor ons zijn dit vijverfolies maar wij raden deze zeker niet aan als dakmembraan.

Zink-, koper- en gevelwerken

Voor uw goten en afvoerbuizen werken met zink of koper. Gevelwerken bieden wij uiteraard ook aan, voor deze zijn er tal van materialen mogelijk voor de afwerking. Eén van onze vaste partners voor deze is Rockpanel, een zéér duurzaam materiaal, verkrijgbaar in een waaier van kleuren.

Groendaken

Ook voor uw groendak kan u bij ons terecht. Voor kleine daken werken wij met een cassette systeem dat makkelijk en snel kan geplaatst worden. Voor grotere daken wordt het groendak ter plaatse opgebouwd.

Dakwerken voor particulieren

Bent u particulier? Neem direct contact op met ons.

Dakwerken voor
professionelen

Bouwpromotor of architect? Contacteer ons.

Een waterdichte waarborg